Co je potřeba

Na 3 porce:
2 konzervy fazolí v rajčatové omáčce (800 g)
1 stroužek česneku
2 jablka
1 lžička másla
2 mrkve
sůl
1 jarní cibulka
žitný chléb
2 lžíce medu

1

Nastrouhejte jablka a mrkev.

2

Rozehřejte pánev a nejprve zpěňte nakrájenou jarní cibulku na másle.

3

Nastrouhaná jablka, mrkev, 2 lžíce medu a špetku soli přidejte do hrnce nebo pánve se zpěněnou jarní cibulkou. Přidejte také fazole v rajčatové omáčce.

4

Směs nechejte povařit a nakonec podávejte s opečeným a na povrchu česnekem potřeným chlebem nebo topinkou z topinkovače.

5

Přeji dobrou chuť!

Autorská práva ZDE

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
4.5
Average: 4.5 (2 votes)