Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat grilovaného pstruha s brambory ALL ITALIANA | recept

28. Červenec 2015

Také rádi grilujete? Máte rádi ryby? Pokud ano, tak je tento recept na grilovaného pstruha právě pro vás. Grilovaný pstruh je velice snadný, časově nenáročný a výsledkem je fantastický pokrm ideální právě pro letní horké dny. Nejprve si nařežeme brambory a cibuli na plátky. Vše položíme na alobal. Lehce brambory posolíme, popepříme a polijeme extra panenským olivovým olejem. Nakonec posypeme tymiánem. Brambory důkladně zabalíme do alobalu a dáme grilovat. Takto grilujeme přibližně 10 minut z každé strany. Nyní přišel čas na pstruha. Pstruha posolíme a ze všech stran pomažeme olivovým olejem. Pstruha grilujeme z obou stran přibližně 7 – 9 minut. Nejlépe jej grilujeme společně se zeleninou, v našem případě s paprikou. Nakonec ugrilovaného pstruha polijeme rozpuštěným máslem a posypeme koriandrem. Tento video recept určitě stojí za zhlédnutí. Přeji vám dobrou chuť.

Autor: chiquita
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak na čokoládový fondant | recept
Čokoládový fondant | recept. Každý milovník čokolády nad tímto dezertem zaplesá. Po rozkrojení malé bábovičky náš totiž překvapí tekutá čokoládová láv…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.