Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat pečený bůček s bramborovou kaší a omáčkou z jablečného cideru | recept

25. Prosinec 2012

Pečený bůček recept. Vepřový bůček pomalu pečeme podle receptu v troubě při 150 °C zhruba 4 hodiny. Pak pečený bůček presujeme tak, že na upečený bůček zhruba na 1 hodinu položíme prkénko a zatížíme kastrůlkem s vodou. Připravte si presovaný pečený bůček s bramborovou kaší a omáčkou z jablečného cideru (sajdr), tedy jablečného vína či moštu, podle videoreceptu od Tescomy.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.