Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat tatarák | recept

08. Leden 2013

Recept na tatarák – tatarský biftek z hovězí kýty s ančovičkami, kapar a dijonské hořčice. Špičku kýty na tatarák očistěte a odblaňte a pokrájejte na menší kousky. Zhruba polovinu masa na tatarák vložte do nádoby se sekáčkem a maso rozsekejte najemno. To samé udělejte i s druhou polovinou. Recept na tatarák podle Masa Planá krok za krokem ve videonávodu.

Co je potřeba

Na 2 porce tataráku potřebujete:

200 g hovězí špičky kýty
1 žloutek
2 filety ančovičky v oleji
6 kousků malých kapar ve slaném nálevu
1 snítku hladkolisté petrželky
1 lžičku worcesterské omáčky
1 lžičku dijonské hořčice
2 šalotky (nebo jednu menší cibuli)
1 paličku česneku
hrubě mletý černý pepř
sůl
chlebové topinky smažené v oleji

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.