Jak udělat velikonoční bramborový salát s domácí majonézou a uzeným kolenem | recept
02. Březen 2015
V některých domácnostech je zvykem i na Velikonoce podávat domácí bramborový salát. S uzeným kolenem chutná výtečně. Podle tohoto receptu se salát připravuje z brambor pečených v troubě a domácí majonézy. Dozdobí se rozkrojenými vařenými vajíčky a lístky petržele. Inspirujte se. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak upéct banánového velikonočního beránka
Jak upéct banánového velikonočního beránka | recept na velikonočního beránka. Velikonoce se blíží a tak je na čase vybrat recept a případně na zkoušku…
Jak upéct velikonoční hlavičku | recept
Velikonoční hlavička | recept. Na Bílou sobotu se obvykle připravuje tradiční velikonoční obřadní pokrm,který má různé krajové názvy. Někde se mu říká…
Jak upéct tvarohového beránka s citronovou polevou | recept
Beránek je synonymem jara, probouzející se přírody, svěžesti a nového života. A velikonoční beránek je spolu s malovanými vajíčky a jarními větvičkami…
Jak upéct velikonoční perníčky | recept
Recept na velikonoční perníčky. Velikonoční inspirace? Co takhle provonět domov vynikajícími zdobenými velikonočními perníčky? To je přece dobrý nápad…
Jak udělat velikonoční pletánky | recept
Jak udělat velikonoční pletánky | recept. Velikonoční pletánky si uděláme podle receptu Dr. Oetkera, použijeme i dostupné produkty tohoto výrobce. Vel…
Diskuze k videu