Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat vídeňskou roštěnou | recept

14. Leden 2014

Vídeňská roštěná recept. Připravit parádní vídeňskou roštěnou, která se pro chuťové buňky stane učiněným svátkem, to je opravdový kumšt. Základem je, abyste na vídeňskou roštěnou použili vyzrálé hovězí maso, protože vídeňská roštěná se připravuje jen krátce jako minutka a mladým masem byste nedosáhli požadované chuti a konzistence. Pokud máte ale na vídeňskou roštěnou přichystanou z nedávno poraženého zvířete, budete muset hovězí déle podusit. Roštěnou před tepelnou úpravou na krajích nakrojte, aby se na pánvi nekroutila. Hovězí roštěnou nakrájenou na plátky zprudka opečeme na rozehřáté pánvi s olejem, z každé strany asi dvě minuty. Roštěnou vyjmeme, zabalíme do alobalu. Zhlédnete celý recept na vídeňskou roštěnou ve videu a postupujte krok za krokem. Vhodnou přílohou pro vídeňskou roštěnou jsou opékané brambory. Recept na vídeňskou roštěnou vyzkoušejte, nebudete litovat. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články