Jak upéct pudingoš | recept
02. Červen 2019
Hledáte inspiraci na chutný moučník? Vyzkoušejte si připravit pudingoš, jedná se o závin z kynutého těsta s čokoládovou náplní. Výhodou moučníku je, že i když se připravuje z kynutého těsta, není třeba čekat na jeho vykynutí. Příprava tohoto moučníku není nikterak složitá a výsledkem je vskutku lahodná pochoutka. Dostali jste chuť na něco sladkého? Upečte si pudingoš. Podrobný postup, jak upéct pudingoš, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Dvě v troubě.
Co je potřeba
Náplň:
- 300 ml mléko
- 4 lžíce holandské kakao
- 1 čokoládový pudink v prášku
- 150 g cukr krystal
- 150 g změklé máslo
Těsto:
- 450 g hladká mouka
- 80 g moučkový cukr
- 3 lžíce změklé máslo
- 200 ml vlažné mléko
- 1 kostka droždí
- 2 bílky
- špetka soli
Další zajímavé články
Jak upéct malinový koláč s vaječným likérem | recept
Malinový koláč s vaječným likérem | recept. Podle následujícího receptu si upečete skvělý ovocný koláč s nezaměnitelnou vůní vaječného likéru. Koláč j…
Jak upéct prolévaný koláč se šlehačkou | recept
Prolévaný koláč se šlehačkou | recept. Tento dezert původně pochází ze Španělska, ale neznamená to, že na jeho přípravu potřebujete cizokrajné surovin…
Jak upéct vanilkové řezy s čokoládovým korpusem | recept
Jak upéct vanilkové řezy s čokoládovým korpusem | recept. Tyto řezy sice vyžadují delší čas na přípravu, ale přesto jsou poměrně jednoduché. Křehké čo…
Jak upéct lahodně jemný piškot s makovým krémem ze smetanového sýru a bílé čokolády | recept
Jak upéct lahodně jemný piškot s makovým krémem ze smetanového sýru a bílé čokolády | recept. Luxusní, smetanově jemný a čokoládově sladký krém s…
Jak na tradiční trdelník | recept
Tradiční trdelník | recept. Trdelníky nás lákají svou vůní už na každém jarmarku a málokdo jim odolá. Sypané skořicí, oříšky či kakaem, plněné zmrzlin…
Diskuze k videu