Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct velikonočního zajíčka | recept

05. Duben 2017

K velikonocům vedle vajíček, pomlázky a velikonočního beránka bezpochyby patří i velikonoční zajíček. Pečete-li rádi a toužíte po voňavé a chutné výzdobě kuchyňského stolu, určitě si vyzkoušejte upéct sladkého velikonočního zajíčka. Podrobný postup, jak na přípravu velikonočního zájíčka, Vám poradí Markéta Krajčovičová z kanálu Kuchyně Lidlu.

Co je potřeba

Těsto:

  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 200 g tvarohu
  • 150 g krupicového cukru
  • 1 vejce
  • 1–2 vanilinové cukry
  • 50 ml slunečnicového oleje
  • 1/3 kypřicího prášku do pečiva
  • 250 g hladké mouky
  • 50 g lískových oříšků
  • máslo na vymazání formy
  • hrubá mouka na vysypání formy
  • moučkový cukr na posypání
Autor: redakce
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články