Jak uvařit bažantí polévku | recept
31. Říjen 2013
Recept na bažantí polévku. Jemné bažantí maso je lahodná pochoutka, které je nejchutnější v lovné sezóně, tedy od listopadu do konce ledna. Dokonce má mnohem méně tuku než kuře, a tak se skvěle hodí jako dietnější pokrm. Na přípravu bažantí polévky je nejvhodnější kuchyňsky upravit slepici, jejíž maso je mnohem měkčí než to kohoutí. Bažantí polévka se neobejde bez kořenové zeleniny, použijme mrkve, celer, květák, pórek, cibuli i petržel. Výbornou gurmánskou polévku z bažanta si uvařte podle receptu ve videu. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak uvařit rizoto s červenou řepou a koprem z rýže Arborio
Jak uvařit rizoto s červenou řepou a koprem | recept na rizoto z červené řepy z rýže Arborio. Aneb hezky zdomácněle růžové rizoto. Dokonalá harmonie c…
Jak upéct dietní pizzu z tvarohového těsta
Jak upéct dietní pizzu z tvarohového těsta | recept na domácí pizzu. Věřte, nevěřte, ale i dietnější verze pizzy může mít opravdu šmak. Těsto, jehož z…
Jak připravit placičky z mletého masa s houbovou náplní
Jak připravit placičky z mletého masa s houbovou náplní | recept z mletého masa. Mleté maso je ideální pro začínající kuchaře. Lze zpracovat mnoha způ…
Jak upéct plněné šišky z mletého masa
Jak upéct plněné šišky z mletého masa | recept z mletého masa. Šišky z mletého masa si můžete připravit dvojím postupem a to podle toho, kolik máte zr…
Jak uvařit mrkvovou polévku s tymiánem
Jak uvařit mrkvovou polévku s tymiánem | recept na mrkvový krém. Úžasná krémová mrkvová polévka bez vymýšlení složitých kombinací je zde. Sladká mrkev…
Diskuze k videu