Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit bažantí polévku | recept

31. Říjen 2013

Recept na bažantí polévku. Jemné bažantí maso je lahodná pochoutka, které je nejchutnější v lovné sezóně, tedy od listopadu do konce ledna. Dokonce má mnohem méně tuku než kuře, a tak se skvěle hodí jako dietnější pokrm. Na přípravu bažantí polévky je nejvhodnější kuchyňsky upravit slepici, jejíž maso je mnohem měkčí než to kohoutí. Bažantí polévka se neobejde bez kořenové zeleniny, použijme mrkve, celer, květák, pórek, cibuli i petržel. Výbornou gurmánskou polévku z bažanta si uvařte podle receptu ve videu. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak upéct slaný cuketový chléb
Pokud máte k dispozici 2 mladé cukety, zkuste si z nich upéct netradiční slaný cuketový chléb. Tento chléb má všestranné využití, stejně jak…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.