Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit krémovou polévku z medvědího česneku | recept

21. Duben 2014

Medvědí česnek je velice populární v receptech v Německu a Rakousku. Listy medvědího česneku chutnají a voní úplně stejně jako česnek, tentokrát jeho vlastností využijeme na přípravu jarní polévky. Na krémovou polévku z medvědího česneku si přichystáme samořejmě čerstvý medvědí česnek, dále brambory, čerstvé máslo, cibuli, muškátový ořech, domácí zeleninový vývar, šlehačku a sůl. Na dekoraci lze použít květy sedmikrásek, které jsou jedlé a v receptu na polévku z medvědího česneku přispějí k jarnímu nádechu.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.