Jak uvařit krémovou polévku z medvědího česneku | recept
07. Duben 2021
Medvědí česnek je velice populární v receptech v Německu a Rakousku. Listy medvědího česneku chutnají a voní úplně stejně jako česnek, tentokrát jeho vlastností využijeme na přípravu jarní polévky. Na krémovou polévku z medvědího česneku si přichystáme samořejmě čerstvý medvědí česnek, dále brambory, čerstvé máslo, cibuli, muškátový ořech, domácí zeleninový vývar, šlehačku a sůl. Na dekoraci lze použít květy sedmikrásek, které jsou jedlé a v receptu na polévku z medvědího česneku přispějí k jarnímu nádechu.
Další zajímavé články
Jak připravit salát ze slepičího masa | recept
Salát ze slepičího masa | recept. Slepičí maso je neprávem v naší kuchyni opomíjené na úkor masa kuřecího. Přitom polévka ze slepice je mnohem silnějš…
Jak připravit pikantní silvestrovskou pomazánku | recept
Pikantní silvestrovská pomazánka | recept. Silvestrovskou oslavu si mnoho z nás nedovede představit bez jednohubek, chlebíčků a dalších dobrot. Až bud…
Jak udělat brokolicovo-květákovou kaši | recept
Jak udělat brokolicovo-květákovou kaši | recept. Obojí stejnou měrou prospěšná zelenina plná minerálů, vitamínů a vláknin pro naše fyzické zdrav…
Jak upéct plzeňské rozpeky | recept
Plzeňské rozpeky | recept. Rozpeky jsou bochánky z kynutého těsta, které jsou pečené v troubě. Na Plzeňsku se rozpeky podávají jako příloha k dušené m…
Jak na zapečenou zeleninu se smetanou a parmazánem | recept
Jak na zapečenou zeleninu se smetanou a parmazánem | recept. Nesmírně elegantní gratin z barevných kusů nasládlé zeleniny, která se ve spojení s…
Diskuze k videu