Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit rychlou pepřovou omáčku k masu | recept

08. Říjen 2014

Pepřová omáčka ke steaku, která má říz? Nejlépe ze zeleného pepře. A pokud není na vaření dostatek času, přijde vhod téměř hotové řešení. Nadrobno nakrájenou cibulku orestujeme na pánvi, přidáme celý zelený pepř, zalijeme vodou a přidáme lžíci Hovězí redukce. Omáčku nakonec zjemníme a podáváme k hovězímu masu. Vyzkoušejte recept od Knorr.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak připravit čaj rooibos
Jak připravit čaj rooibos | rady a tipy. Tento vynikající nápoj původem z jižní Afriky nejenom výborně chutná, ale také osvěží a nabije nás energií. V…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.