Jak uvařit segedínský guláš z uzeného tofu | recept
20. Říjen 2020
I když receptů na segedínský guláš lze vyzkoušet mnoho, ve většině z nich nechybí jako suroviny vepřové maso a kysané zelí. Přesto můžete segedínský guláš uvařit i z dalších surovin, které sice do klasického segedínu nepatří, ale při rozumném množství a trochou kuchyňského umění vykouzlí novou, zajímavou chuť jídla. Pro přípravu segedínského guláše bloggerka Lu vybrala uzené tofu. A výsledek? Zjistíte ve videoreceptu. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak naložit zelí tradičním způsobem
Jak naložit zelí tradičním způsobem | recept na tradiční nakládané kysané zelí. Kysané zelí se jako trvanlivý zdroj vitamínů a dalších cenných látek v…
Jak na zdravý kokosový koláč | recept
Kokosový koláč | recept. Jestliže patříte mezi milovníky zdravějších moučníků a kokosu, určitě neváhejte vyzkoušet následující recept na kok…
Jak připravit marinované tofu s paprikami | recept
Marinované tofu s paprikami | recept. Tofu (tou-fu) se často používá v čínské kuchyni a v jídelníčku ho mají i vyznavači zdravého životního stylu…
Jak udělat zelné placky ze syrového zelí | recept
Zelné placky ze syrového zelí | recept. Vyzkoušejte zelné placky trochu jinak podle dnešního receptu. Jsou výborné teplé a studené chutnají možná…
Jak připravit „masové“ kuličky z cukety | recept
Jak připravit „masové“ kuličky z cukety | recept. Masové kuličky se velmi často podávají s těstovinami a rajčatovou omáčkou, hodí se vš…
Diskuze k videu