Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na domácí croissanty plněné pudinkem | recept

22. Leden 2017

Kdo by nemiloval nadýchané a křupavé croissanty. Tohle velmi oblíbené pečivo je vynikající ke snídani, jako svačinka nebo jako pohoštění pro návštěvu. Domácím croissantem plněným pudinkem určitě nikdo nepohrdne. Vyzkoušejte si je doma připravit, jsou skvělé. Jak na domácí croissanty s pudinkem Vám poradí Markéta Krajčovičová z kanálu Kuchyně Lidlu.

 

Co je potřeba

Na těsto:

  • 350 ml plnotučného mléka
  • 450 g hladké mouky + na podsypání
  • 75 g třtinového cukru
  • 15 g droždí
  • špetka soli
  • 2 vejce (do těsta a na potření)
  • 250 g másla

Na náplň:

  • 1 balení vanilkového pudinku
  • 400 ml plnotučného mléka
  • 1 lžíce cukru krystal
  • 50g másla
Autor: redakce
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Bábovka z dýně | recept. Hokkaido dýně propůjčí pečeným moučníkům svoji krásnou žlutou barvu, což je výhodou zejména v zimním období, kdy vejce nemají…