Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na vynikající včelí úly | recept

02. Prosinec 2018

Cukroví je neodmyslitelnou součástí vánočního hodování. Mezi velmi oblíbené a vyhledávané cukroví patří včelí úly. Chcete-li je také letos zařadit do svého seznamu vánočního cukroví, určitě se nechte inspirovat následujícím receptem na vynikající a neodolatelné včelí úly od Majkla. Podle následujícího snadného receptu se Vám jistě povedou.

Co je potřeba

Suroviny pro 28 včelích úlů:

  • 180 g umletých piškotů
  • 90 g rozpuštěného másla
  • 2 lžíce mléka
  • 1 lžíce kakaa
  • 1 vaječný bílek
  • 100 g práškového cukru
  • 4 lžíce rumu

Suroviny pro krémovou náplň:

  • 150 g másla při pokojové teplotě
  • 1 lžíce vanilkového extraktu nebo vanilkového cukru
  • 4 lžíce rumu
  • 50 g práškového cukru
  • 2 vaječné žloutky

Na uzavření:

28 piškotů

Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…