Přejít k hlavnímu obsahu

vánoce

Nejnovější články v kategorii

Dopřejte sobě a svým blízkým vynikající čokoládové pralinky k mlsání. Co takhle připravit si domácí verzi tolik oblíbených oříškovo-čokoládových prali…
Velmi oblíbenými vánočními a silvestrovskými nápoji jsou sladké krémové likéry. Co takhle si jeden sami doma vyrobit? Následující TESCO videonávod vám…
Vánoční kuba - to je typický vánoční staročeský recept a my si ho uděláme tak, jak jej vařili naši předkové. Vánoční kuba je tradiční české jídlo, jeh…
Poradíme, jak jednoduše zbavit kapra kůže. Kuchař Petr Stupka, který patří mezi odborníky na přípravu pokrmů ze sladkovodních ryb, nedoporučuje stahov…
Kapr je tradiční česká vánoční ryba. Když kapra usmrtíte, je třeba jej správně naporcovat, abyste z něj toho připravili co nejvíce. Jak kapra naporcov…
Vánoce jsou ve znamení hodování, zejména bramborový salát a vánoční ryba - kapr jsou neodmyslitelnou součástí Božího hodu. Pokud jste zvládli kapra us…
Vánoce jsou svátky pohody a klidu. Pro některé však zabíjení kapra moc velkou pohodou není. Nejen samotné zabití, ale zbavení šupin a následné porcová…
Subscribe to vánoce
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.