Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit artyčok pro použití v kuchyni

04. Červenec 2013

Chystáte se použít nějaký z receptů na artyčok? Poštěstí-li se vám koupit artyčok čerstvý, měli byste vědět, jak jej správně před kuchyňskou úpravou očistit. Je známo, že artyčok podporuje detoxikační činnost jater, zlepšuje trávení a zabraňuje ukládání cholesterolu. Už z těchto důvodů je vhodné artyčok na pultech obchodů nebo na farmářských trzích vyhledávat. Příprava artyčoku krok za krokem ve videonávodu.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak bezpečně smažit a péct
Vybrat si v nabídce olejů ten vhodný pro smažení a pečení není úplně jednoduché. Důležitým faktorem je stabilita oleje při vysokých teplotách a jeho k…
Jak zužitkovat zbytky jídla v kuchyni
Téměř v každé domácnosti, kde se vaří, zůstávají nějaké zbytky jídla. Pokud nám jídlo chutná, není problém, abychom si jej dali ještě druhý den. Jsou…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.