Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit artyčok pro použití v kuchyni

04. Červenec 2013

Chystáte se použít nějaký z receptů na artyčok? Poštěstí-li se vám koupit artyčok čerstvý, měli byste vědět, jak jej správně před kuchyňskou úpravou očistit. Je známo, že artyčok podporuje detoxikační činnost jater, zlepšuje trávení a zabraňuje ukládání cholesterolu. Už z těchto důvodů je vhodné artyčok na pultech obchodů nebo na farmářských trzích vyhledávat. Příprava artyčoku krok za krokem ve videonávodu.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak bezpečně smažit a péct
Jak bezpečně smažit a péct
Vybrat si v nabídce olejů ten vhodný pro smažení a pečení není úplně jednoduché. Důležitým faktorem je stabilita oleje při vysokých teplotách a jeho k…
Jak uvařit párky, aby nepopraskaly | rady
Jak uvařit párky, aby nepopraskaly | rady
Jak uvařit párky, aby nepopraskaly | rady. Možná nad tímto problémem vyskytujícím se nezřídka v kuchyních bádalo nespočet vědců. Vždyť popraskané párk…
Jak vařit s červenou čočkou
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.