Přejít k hlavnímu obsahu

Domácnost

Jak vyrobit domácí hnojivo na růže
Přírodní hnojivo, které si navíc vyrobíte za pár korun doma nebo dokonce k jeho výrobě využijete zbytky z kuchyně, je určitě to nejlepší, co…

Nejnovější články v kategorii

Vejce jsou neodmyslitelnou součástí téměř každé kuchyně, kde je využíváme zejména při pečení a vaření. Pokud patříte mezi milovníky vajíček, určitě oc…
Nebaví vás pracné loupání česneku? Určitě vás zaujme následující video od TESCA, které přináší skvělý trik, jak nejlépe loupat česnek, klidně i několi…
Sůl je oblíbeným dochucovadlem pokrmů, bez kterého se v kuchyni jen tak neobejdeme. Věděli jste však, že můžete sůl využít i jinak? Sůl je také skvělý…
Jak oloupat rajčata? Postup oloupání rajčat představuje šéfkuchař Radek Šubrt. Jak na to? K oloupání rajčat nepotřebujete nic jiného než vroucí a stud…
Čerstvý chléb s máslem a vařeným vejcem je pro mnohé z nás oblíbenou snídaní, svačinou či večeří. Oloupat vařené vejce však chce někdy hodně úsilí, a…
Přírodní hnojivo, které si navíc vyrobíte za pár korun doma nebo dokonce k jeho výrobě využijete zbytky z kuchyně, je určitě to nejlepší, co…
Subscribe to Domácnost
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.