Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor

Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor

Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor | recept na rybí karbanátky. Karbanátky z ryb a brambor jsem poprvé připravovala z kapra, kterého nemáme moc v oblibě. V této úpravě nám chutnal, ale odstraňování kostí dalo dost práce. Proto je nyní připravuji z tresky (rybího filé). A protože karbanátky obsahují jak maso (rybu), tak přílohu (brambory), obvykle je doplním jen salátem z čerstvé zeleniny.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit lečo s rybím filé | recept
Jak uvařit lečo s rybím filé | recept
Lečo s rybím filé | recept. Zeleninové lečo, případně lečo s klobásou nebo uzeninou každý zná. Je to rychlé a chutné jídlo. Co ale spojit lečo s rybím…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.