Jak připravit králíka po italsku | recept
03. Září 2017
Králík po italsku | recept. Králík má jemné, bílé, dietní maso s minimem tuku. Je lehce stravitelný a proto se doporučuje na dietní pokrmy. Avšak ne každý je nadšeným konzumentem králičího masa. Vzpomeňme na slavnou scénu s králíkem z jednoho českého oblíbeného filmu. Králíkem z následujícího receptu jsem ošálila i jednoho takového strávníka, nepoznal, že jí neoblíbené maso.
Co je potřeba
- králičí maso
- 1 cibule
- zelená petržel
- 2 stroužky česneku
- sůl
- mletý pepř
- sádlo nebo olej na smažení
- hladká mouka
- vejce
- strouhanka
Související články
Další zajímavé články
Jak upéct sekanou z králíka | recept
Jak upéct sekanou z králíka | recept. Králík býval na našich talířích ještě nedávno poměrně často. V posledních desetiletích ho vytlačilo levné a…
Jak uvařit kuřecí peperonatu | recept
Kuřecí peperonata | recept. Peperonata je původem italská zeleninová příloha k rybám a masu. Peperonata je jednoduchá na přípravu a nepotřebujete na n…
Jak upéct králíka se zeleninou | recept
Pečený králík se zeleninou | recept. Králičí maso je jedním z nejlehčeji stravitelných mas, má jemná vlákna, bílé maso obsahuje minimum tuku. Obsahuje…
Jak upéct kuřecí křupavé kousky | recept
Kuřecí křupavé kousky | recept. Křupavé kousky kuřecího masa, upečené podle následujícího receptu, potěší zejména ty, jež mají v oblibě jistý řet…
Jak usmažit nové brambory v těstíčku s česnekovou omáčkou | recept
Jak usmažit nové brambory v těstíčku s česnekovou omáčkou | recept. Brambory s česnekovou omáčkou podle tohoto receptu jsou chutným bezmasým oběd…
Diskuze k článku