Přejít k hlavnímu obsahu

maso

Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Jak udělat český džuveč | recept
Džuveč | recept - receptů na toto původně turecké jídlo je mnoho, a právě proto se mohou od sebe hodně odlišovat. Klasikou je maso, rýže a zelenina, a…
Jak uvařit fazolový guláš | recept
Fazolový guláš | recept. Fazole nejsou v kuchyni moc oblíbenou surovinou. Těžko říct, jestli za to může jen jejich těžší trávení a jeho vedlejší účink…

Nejnovější články v kategorii

Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Džuveč | recept - receptů na toto původně turecké jídlo je mnoho, a právě proto se mohou od sebe hodně odlišovat. Klasikou je maso, rýže a zelenina, a…
Subscribe to maso
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.