maso
Nejnovější články v kategorii
S vynálezem mrazáku se stalo dlouhodobé uchovávání potravin téměř neomezené. Lidé si velmi rychle a snadno zvykli na to, že co nestihnou zpracovat vča…
Oceňte skvělou chuť šťavnatého bifteku. Přípravíme si biftek s gremolátou. Pro přípravu bifteku budeme potřebovat ro nejlepší maso, které řezník nabíz…
Krůtí ocásky s parmezánem grilované v anglické slanině. Šéfkuchař David Navrátil ukazuje, jak upravit krůtí maso pro naše nejmenší. Co budeme k tomu p…
Zkuste si podle našeho receptu uvařit zelí jinak než z klasické zelné hlávky. Třeba z kedlubnů, jsou šťavnaté, přirozeně sladké a nepotřeb…
Jak udělat zeleninový salát s kuřecím masem | recepty. Přináším recepty na zeleninový salát s kuřecím masem. Zeleninový salát s kuřecím masem je ideál…
Kuřecí maso se zeleninou | recept. Spojení kuřecího masa se zeleninou může mít díky mnoha druhům zeleniny pokaždé jinou chuť. Vždy to bude ale pokrm l…
Fazolový guláš | recept. Fazole nejsou v kuchyni moc oblíbenou surovinou. Těžko říct, jestli za to může jen jejich těžší trávení a jeho vedlejší účink…
Wellington z vepřové panenky | recept. Na „správný Wellington“ se používá pravá hovězí svíčková. Je to jídlo poměrně drahé, a proto se větši…
Kapr je tradiční česká vánoční ryba. Když kapra usmrtíte, je třeba jej správně naporcovat, abyste z něj toho připravili co nejvíce. Jak kapra naporcov…
Hovězí maso je skvělou pochoutkou, pokud jej umíme správně připravit, nebo známe restauraci, kde si s ním dobře poradí. Ale ani ten nejlepší rec…