Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit masopustní šišky | recept pro domácí pekárnu

02. Únor 2019

Mezi klasické masopustní dobroty patří masopustní šišky, koblihy a bavorské vdolky. Vyzkoušejte si doma usmažit voňavé a křupavé masopustní šišky, skvěle si pochutnáte. Nevíte, jak připravit těsto? V následujícím videonávodu z kanálu Dvě v troubě se dozvíte, jak v domácí pekárně připravit univerzální těsto pro přípravu masopustních šišek, koblih či bavorských vdolků. 

Co je potřeba

  • 40 g rozpuštěného sádla
  • 200 ml mléka
  • 300 g hladké mouky
  • 60 g krupicového cukru
  • 30 g droždí
  • 3 žloutky
  • 2 lžíce rumu
  • špetka soli
Autor: redakce
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články