Jak připravit rybí polévku a bramborový salát v páře | recept
23. Prosinec 2013
Díky vaření v páře jsou zachovány vitamíny a minerály, které se při klasickém vaření vytrácí. Rybí polévku a bramborový salát na štědrovečerní stůl můžete formou vaření v páře připravit také, a dokonce i chytře najednou. Podívejte se na recept a postup přípravy rybí polévky a bramborového salátu ve videu. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak připravit vídeňský bramborový salát | recept
Jak připravit vídeňský bramborový salát | recept. Vídeňský bramborový salát se na rozdíl od tradičního českého bramborového salátu liší některými ingr…
Jak udělat vynikající bramborový salát | recept
Jak udělat vynikající bramborový salát | recept. Štědrý večer se nezadržitelně blíží a kapra nebo řízek si bez bramborového salátu na štědrovečer…
Jak udělat letní bramborový salát | recept
Jak udělat letní bramborový salát | recept. V létě a za horkých dní většinou nemáme chuť na těžké bramborové saláty. A přesto bychom chtěli nabídnout…
Jak udělat staročeský bramborový salát | recept
Recept na staročeský bramborový salát – tradiční bramborový salát našich babiček. Podle původní receptury české učitelky, propagátorky zdravé výživy a…
Jak připravit bavorský bramborový salát | recept
Jak připravit bavorský bramborový salát | recept. Do tradičního bavorského bramborového salátu známého jako Kartoffel-Gurken-Salat nebo Bayrischer Kar…
Diskuze k videu