Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit rybí polévku a bramborový salát v páře | recept

23. Prosinec 2013

Díky vaření v páře jsou zachovány vitamíny a minerály, které se při klasickém vaření vytrácí. Rybí polévku a bramborový salát na štědrovečerní stůl můžete formou vaření v páře připravit také, a dokonce i chytře najednou. Podívejte se na recept a postup přípravy rybí polévky a bramborového salátu ve videu. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak upéct kokosové sušenky | recept
Kokosové sušenky | recept. Recept na tyto sušenky pochází z mojí sbírky receptů (otištěných v časopisu) z padesátých let. Tehdy se sušenky po upe…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.