Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat pomazánku z vepřové konzervy | recept

Recept na pomazánku z vepřové konzervy. Pomazánka z vepřového masa patří k našim klasickým pomazánkám. Jak si připravit pomazánku z vepřového masa tradiční chuti vám poradí můj recept. Není lahodnější pomazánka na chleba než právě tato. Přeji vám dobrou chuť!

Co je potřeba

- 1 ks vepřové konzervy
- 2-3 ks jarní cibulky
- 2 polévkové lžíce hořčice
- sůl
- pepř
- sladká mletá paprika

1
Nakrájejte jarní cibulku na drobné kousky. Zelenou část jarní cibulky nevyhazujte, ponechejte ji na dozdobení.
2
Smíchejte maso s nadrobno nakrájenou cibulkou.
3
Přidejte 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice.
4
Ochuťte solí, pepřem. Můžete přidat také špetku mleté sladké papriky.
5
Pomazánku namažte na chleba a dozdobte nakrájenou cibulkovou natí.
Autor: chiquita
Hodnocení
poetkavlasta (neověřeno) | So, 09/10/2016 - 17:03

Opět není zájem? Bojíte se konkurence?

poetkavlasta (neověřeno) | So, 09/10/2016 - 17:01

Bůčková pomazánka paní Harvotové:

poetkavlasta (neověřeno) | So, 09/10/2016 - 17:01

Bůčková pomazánka paní Harvotové:

poetkavlasta (neověřeno) | So, 09/10/2016 - 17:00

Pomazán ku z vepřové konzervy znám a dělám.

Ale mohu nabídnout něco méně otřelého:

Bůčková pomazánka paní Harvotové (kolegyně z práce)

Další zajímavé články

Kuřecí peperonata | recept. Peperonata je původem italská zeleninová příloha k rybám a masu. Peperonata je jednoduchá na přípravu a nepotřebujete na n…
Cikánský guláš | recept. Následující recept mám zapsaný ve stařičkém zděděném sešitku jako cikánský guláš. Název ponechávám, i když je diskutabilní. S…