Jak usmažit nudličky z vepřového masa s lilkem | recept
10. Září 2019
Nudličky z vepřového masa s lilkem | recept. Lilek je zelenina, která stále více získává na oblibě. Setkat se s ním můžete v mnoha úpravách a to i tam, kde byste ho nečekali. Kombinovat se dá i s masem, jako např. v následujícím zajímavém receptu, pravděpodobně orientální kuchyně. Pokrm lze připravit i bez masa, pro vegetariány.
Co je potřeba
- 300 g lilku
- 500 g vepřové kýty
- 1 menší cibule
- 3 stroužky česneku
- 3 jarní cibulky
- lžička strouhaného čerstvého zázvoru
- 1 chilli paprička
- lžička cukru
- lžíce světlé sójové omáčky
- 2 lžičky bílého vinného octa
- olej na smažení
- sůl podle chuti
Související články
Další zajímavé články
Jak uvařit kuřecí peperonatu | recept
Kuřecí peperonata | recept. Peperonata je původem italská zeleninová příloha k rybám a masu. Peperonata je jednoduchá na přípravu a nepotřebujete na n…
Jak usmažit nové brambory v těstíčku s česnekovou omáčkou | recept
Jak usmažit nové brambory v těstíčku s česnekovou omáčkou | recept. Brambory s česnekovou omáčkou podle tohoto receptu jsou chutným bezmasým obědem. K…
Jak zapéct kotlety v hlávkovém zelí | recept
Zapečené kotlety v hlávkovém zelí | recept. Zelí se dá připravit na mnoho způsobů. Je oblíbenou přílohou, v kombinaci s jinými druhy zeleniny slouží k…
Jak usmažit sekaný vepřový řízek s celerem | recept
Sekaný vepřový řízek s celerem | recept. Mleté maso, ochucené celerem a upravené jako řízek je šťavnaté, křehké a chutná jak teplé, tak studené. Po od…
Jak připravit králíka po italsku | recept
Králík po italsku | recept. Králík má jemné, bílé, dietní maso s minimem tuku. Je lehce stravitelný a proto se doporučuje na dietní pokrmy. Avšak ne k…
Diskuze k článku