Přejít k hlavnímu obsahu

zelenina

Jak připravit kantonskou rýži | recept
Jak připravit kantonskou rýži | recept
Kantonská rýže | recept. Kantonská rýže je recept uvedený v Recepturách teplých pokrmů. Uvedený výčet surovin je volně upraven pro potřeby čtyřčlenné…
Jak udělat placky z dýně | recept
Jak udělat placky z dýně | recept
Jak udělat placky z dýně | recept. Využijte nabídky podzimních trhů a zkuste si doma uvařit nějaký pokrm z dýně. Dýně obsahují vitamin C a někter…
Jak udělat dýňové palačinky | recept
Jak udělat dýňové palačinky | recept
Dýňové palačinky | recept. Dýně je všestranně použitelná zelenina v kuchyni. Hodí se jak na slané, tak na sladké vaření i pečení. Dýňová polévka a dýň…
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni | rady a tipy. Fenyklový čaj, který se užívá proti bolestem bříška u dětí, všichni jistě velmi dobře znáte. Už jst…
Jak naložit papriku v oleji | recept
Jak naložit papriku v oleji | recept
Jak naložit papriku v oleji | recept. V období, kdy je dostatek levné čerstvé papriky, je výhodné si udělat zásoby na zimu. Papriku můžeme různými způ…
Jak naložit kedluben na zimu | recept
Jak naložit kedluben na zimu | recept
Jak naložit kedluben na zimu | recept. Kedluben je spolu s ředkvičkami první jarní zeleninou na zahrádkách i v prodeji. Kedluben se pěstuje v mnoha dr…

Nejnovější články v kategorii

Jak urychlit zrání rajčat | rady a tipy
Podzim je tu, noci jsou již chladné a první mrazík může přijít velmi brzy. Pokud pěstujete na zahrádce nebo balkonu rajčata, jistě vám na keřích zůstá…
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni | rady a tipy. Fenyklový čaj, který se užívá proti bolestem bříška u dětí, všichni jistě velmi dobře znáte. Už jst…
Jak nakupovat vodní meloun
Meloun je druh zeleniny, kterou si dopřává mnoho lidí zejména v létě. Vodní meloun s typicky červenou dužninou představuje osvěžující a skvělý způsob,…
Subscribe to zelenina
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.