Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit hrách a kroupy | recept

13. Březen 2012

Hrách a kroupy patří k tradičním českým surovinám, které jsou základem mnoha receptů. Nevěřte slovům písničky – hrách a kroupy, to je hloupý, protože hrách v kombinaci s kroupami chutná opravdu báječně. Naučte se jednoduchý recept, jak je připravit.

Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Obrázek není k dispozici
Recept na výtečný pokrm z ječných krup. Kroupy v šouletu, kroupy v jelitech, kroupy v polévce z uzeného masa. Ale což takhle krupeto? Krupeto s vepřov…
Obrázek není k dispozici
Toto jídlo je typické především pro Bosnu a Hercegovinu či Makedonii, zdomácnělo ovšem také po celé bývalé Jugoslávii. V balkánských zemích se podává…
Obrázek není k dispozici
Zkuste něco nového, trochu si s vaječným pokrmem pohrajte a máte netradiční delikatesu. Tak to jsou přece floretinská vejce. Recept na floretinská vej…
Tapas, to je především styl života. Španělé obědvají a večeří pozdě, před obědem či večeří jsou ale věrní svému "tapeo", což znamená vyjít si ven, pos…