Jak uvařit segedínský guláš z plecka | recept
09. Březen 2015
Jak se dělá segedínský guláš? Z plecka nebo vepřového bůčku. Tomuto výběru masa velí i staré československé normy (recept na pravý segedínský guláš podle normy najdete pod videem). Maso nakrájené na kostky osmahneme na nakrájené cibulce a začneme kořenit. Celý recept na segedínský guláš zhlédněte ve videoreceptu, které vzniklo v rámci projektu Babiččina česko-polská kuchařka.
Tipy
Nepřehlédněte také výborný recept na pravý segedínský guláš z vepřového masa v receptáři nápadů pro šikovné ruce HOBBYs.CZ.
Další zajímavé články
Jak uvařit sekulský (segedinský) guláš | recept
Sekulský (segedinský) guláš | recept. Segedinský guláš, tak jak ho znáte z jídelních lístků českých restaurací, byste v Maďarsku hledali marně. Tento…
Jak vařit z kyselého zelí
Kyselé (kysané) zelí má téměř samé kladné vlastnosti. Někomu sice vadí jeho aroma, jinému tuhá konzistence, ale to lze kuchyňskou úpravou odstranit. Z…
Jak připravit nepečený dezert Bajadéra
Jak připravit nepečený dezert Bajadéra | recept na rychlý dezert. Bajadéra je doslova božský nepečený dezert, který potěší každého milovníka sladkých…
Jak uvařit rizoto s červenou řepou a koprem z rýže Arborio
Jak uvařit rizoto s červenou řepou a koprem | recept na rizoto z červené řepy z rýže Arborio. Aneb hezky zdomácněle růžové rizoto. Dokonalá harmonie c…
Jak připravit jogurtový zákusek z tradičních perníků
Jak připravit jogurtový zákusek z perníků | recept na zákusek připravený z tradičního perníku a jogurtu. Tradiční perník s marmeládovou náplní a…
Diskuze k videu