Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit segedínský guláš z plecka | recept

09. Březen 2015

Jak se dělá segedínský guláš? Z plecka nebo vepřového bůčku. Tomuto výběru masa velí i staré československé normy (recept na pravý segedínský guláš podle normy najdete pod videem). Maso nakrájené na kostky osmahneme na nakrájené cibulce a začneme kořenit. Celý recept na segedínský guláš zhlédněte ve videoreceptu, které vzniklo v rámci projektu Babiččina česko-polská kuchařka.

Tipy

Nepřehlédněte také výborný recept na pravý segedínský guláš z vepřového masa v receptáři nápadů pro šikovné ruce HOBBYs.CZ.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak vařit z kyselého zelí
Kyselé (kysané) zelí má téměř samé kladné vlastnosti. Někomu sice vadí jeho aroma, jinému tuhá konzistence, ale to lze kuchyňskou úpravou odstranit. Z…
Jak připravit kuřecí plátky v chipsech
Jak připravit kuřecí plátky v chipsech | recept na řízky obalované v bramborovoých lupíncích. „Zdravé nebo nezdravé“? Těžko říct. Rozhodně ale výborné…
Jak upéct ořechové trojhránky
Jak upéct ořechové trojhránky | recept na ořechový moučník. Chuť sladších, jemně zkaramelizovaných ořechů v kombinaci s pikantnější marmelád…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.