Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit segedínský guláš z plecka | recept

09. Březen 2015

Jak se dělá segedínský guláš? Z plecka nebo vepřového bůčku. Tomuto výběru masa velí i staré československé normy (recept na pravý segedínský guláš podle normy najdete pod videem). Maso nakrájené na kostky osmahneme na nakrájené cibulce a začneme kořenit. Celý recept na segedínský guláš zhlédněte ve videoreceptu, které vzniklo v rámci projektu Babiččina česko-polská kuchařka.

Tipy

Nepřehlédněte také výborný recept na pravý segedínský guláš z vepřového masa v receptáři nápadů pro šikovné ruce HOBBYs.CZ.

Autor: chorche
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Kyselé (kysané) zelí má téměř samé kladné vlastnosti. Někomu sice vadí jeho aroma, jinému tuhá konzistence, ale to lze kuchyňskou úpravou odstranit. Z…