Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit segedínský guláš z plecka | recept

09. Březen 2015

Jak se dělá segedínský guláš? Z plecka nebo vepřového bůčku. Tomuto výběru masa velí i staré československé normy (recept na pravý segedínský guláš podle normy najdete pod videem). Maso nakrájené na kostky osmahneme na nakrájené cibulce a začneme kořenit. Celý recept na segedínský guláš zhlédněte ve videoreceptu, které vzniklo v rámci projektu Babiččina česko-polská kuchařka.

Tipy

Nepřehlédněte také výborný recept na pravý segedínský guláš z vepřového masa v receptáři nápadů pro šikovné ruce HOBBYs.CZ.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak vařit z kyselého zelí
Kyselé (kysané) zelí má téměř samé kladné vlastnosti. Někomu sice vadí jeho aroma, jinému tuhá konzistence, ale to lze kuchyňskou úpravou odstranit. Z…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.