Přejít k hlavnímu obsahu

Vysoká škola obchodní Praha nabízí atraktivní obory. A bez přijímaček!

03. Září 2020

Bez odpovídajícího vzdělání je cesta k úspěšné profesní dráze trnitá. Absolvování vysoké školy je v mnoha případech dokonce nezbytným předpokladem k nastartování vysněné kariéry. Vysokoškolský titul otevírá dveře k pracovním pohovorům na zajímavé pozice. Navíc obvykle rozhoduje i o kvalitním finančním ohodnocení. A u těch, kteří již nějakou dobu pracují, zase rozšiřuje možnostech kariérního postupu.

Vysoké školy bez přijímaček vás zaručeně přijmou

Vysokoškolský diplom je dnes zaměstnavateli vyžadován častěji než kdy dříve, na druhou stranu je ale také výrazně snazší dostat se na vysokou školu. Stačí si ujasnit, jaký obor vás láká. A samozřejmě vybrat vysokou školu, která ho nabízí. Mezi ty opravdu zajímavé obory vysokých škol patří i cestovní ruch. A chcete-li si být jisti, že opravdu budete přijati, jsou tím pravým řešením vysoké školy bez přijímaček.

Jaké zajímavé obory vysokých škol mají perspektivu?

Při vybírání studijního zaměření si vyberte obor, který vás zajímá a zároveň je po jeho absolventech na pracovním trhu poptávka. Mezi takové patří cestovní ruch, letectví, turismus a obchodní obory na ně navázané. V tuto chvíli je sice celý svět částečně paralyzován pandemií koronaviru, státy ale od omezujících opatření ustoupí nejpozději ve chvíli, kdy se objeví účinná vakcína. A pak se cestování opět rozproudí, pravděpodobně ještě s větší intenzitou. Pokud tedy začnete se studiem nyní, vrhnete se do praxe ve fázi dalšího rozmachu. Připravit se na úspěšný start vám umožní Vysoká škola obchodní Praha.

Vysoká škola obchodní Praha umožňuje nástup dvakrát ročně

Veřejné vysoké školy přijímají uchazeče jen na podzim, některé soukromé vysoké školy ale myslí i na ty, kterým po prvním semestru přestalo studium vyhovovat. Mezi ně patří i Vysoká škola obchodní Praha. Nejen, že není nutné skládat přijímací zkoušky; začít na ní lze jak po letních prázdninách, tak i po novém roce.

Návod obsahuje komerční sdělení.

Autor: redakce
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.