Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na hrníčkový knedlík | recept

01. Červenec 2017

Vyzkoušejte si připravit snadný hrníčkový knedlík, který je vynikající přílohou ke svíčkové, rajské, koprové omáčce nebo k vepřové pečeni. Nejdůležitější při přípravě hrníčkového knedlíku je mít vymazaný hrníček tukem a vysypaný moukou, čímž se usnadní jeho vyjmutí. Podrobný postup, jak na přípravu hrníčkového knedlíku Vám poradí Roman Paulus z kanálu Kuchyně Lidlu.

Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Kuřecí peperonata | recept. Peperonata je původem italská zeleninová příloha k rybám a masu. Peperonata je jednoduchá na přípravu a nepotřebujete na n…
Kroupový trhanec | recept. Kroupový trhanec je levné, snadné a poměrně zdravé jídlo. Chcete-li ho mít ještě zdravější, sádlo zaměňte za olej a uzené m…
Jak uvařit hovězí bourguignon | recept. Následující úprava hovězího masa má svůj původ ve Francii. Stejně jako mnoho jiných pokrmů má i tento recept v…