vaření
Nejnovější články v kategorii
Poradíme, jak jednoduše zbavit kapra kůže. Kuchař Petr Stupka, který patří mezi odborníky na přípravu pokrmů ze sladkovodních ryb, nedoporučuje stahov…
Vánoční recept na kapra přesně pro vás? Kromně klasického trojobalu si můžete na Vánoce udělat kapra netradičně. Vánoční variace na smaženého kapra se…
Hroznová marmeláda s příchutí „svařáku“ | recept. K plnění pečeného drobného cukroví na slavnostní příležitosti ráda používám domácí marmelády. Každý…
Kuřecí peperonata | recept. Peperonata je původem italská zeleninová příloha k rybám a masu. Peperonata je jednoduchá na přípravu a nepotřebujete na n…
Chlupaté knedlíky se zelím a uzeným | recept. Chlupaté knedlíky se zelím a uzeným jsou naprostá klasika. Dnes je však málokdo doma vaří. Pro toho, kdo…
Čínská rýže s kuřecím masem | recept. Pestrobarevné lehké jídlo, velmi snadné na přípravu – to je náš dnešní recept, který vám nabízíme k vyzkoušení.…
Kečup z červených paprik | recept. Když se řekne kečup, každý si představí hustou červenou pochutinu z rajčat. Už jste ale měli možnost ochutnat kečup…
Bramborová kaše se ztracenými vejci | recept. U tohoto receptu je zbytečné uvádět přesné dávkování. Je totiž tak jednoduchý, že ho uvaří opravdu úplně…
Jemná hořčice podle našich babiček | recept. Máte chuť vyzkoušet si výrobu domácí hořčice podle starého receptu našich babiček? Není to…
Jak si vyrobit domácí „Salko“ a „Pikao“ | recept. Vyrobit si domácí zahuštěné mléko není tak těžké, s tímto podrobným návodem to lehce zvládne ka…