Jak připravit česnekový dip ke grilovanému masu a zelenině | recept
14. Srpen 2019
Česnekový dip ke grilovanému masu a zelenině | recept. Dip je speciální omáčka, která se podává samostatně v miskách a slouží k namáčení dalších druhů potravin. Dip se podává nejčastěji k zelenině, grilovaným masům, slanému pečivu. Na rozdíl od dresingu je dip hustější a nemá obsahovat větší kousky, vše má být jemně pokrájené nebo strouhané. Návod na můj oblíbený dip (téměř ke všemu), vám nabízím k vyzkoušení.
Co je potřeba
- 150 ml bílého jogurtu
- 225 ml majonézy
- 100 g Nivy
- 3 polévkové lžíce kečupu
- 5 stroužků česneku (podle chuti)
- mořská sůl
- černý pepř
- pažitka nebo nať cibulky
Související články
Další zajímavé články
Jak namíchat omáčky a marinády na grilování | 4 recepty
Omáčky a marinády na grilování | 4 recepty. Každý správný fanda grilování netrpělivě očekává příchod teplejších dní, aby se mohl plně oddávat své vášn…
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Jak připravit grilovaná žebra v meruňkové marinádě | recept
Grilovaná žebra v meruňkové marinádě | recept. Léto je čas dlouhých večerů, dovolených a hlavní sezona grilování. Grilování, stejně jako houbaření je…
Jak ugrilovat krkovici se zeleninou | recept
S přicházejícím jarem se pomalu blíží doba grilování. Je nejvyšší čas po zimě zkontrolovat gril, pomůcky, nakoupit speciality a můžeme začít. Grilován…
Jak udělat masové jednohubky s kořeněným dipem | recept
Masové jednohubky s kořeněným dipem | recept. Masové kuličky s různými druhy omáček jsou častou součástí rautových stolů. Dělají se z různých druhů ml…
Diskuze k článku