Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit křupavé bramboráky | recept

29. Listopad 2012

Receptů na bramboráky je bezpočet, co chuť, to jeden bramborák. Šéfkuchař restaurace Na Pekárně Václav Frič nás seznámil se svým receptem na křupavé, dozlatova smažené bramboráky. VYzkoušejte tyto bramborové placky i vy doma. Podívejte se, jak připravit těsto na bramboráky a naučte se pár fint v kuchyni, které se mohou hodit při přípravě bramboráků i jiných pokrmů. Dobrou chuť!

Tipy

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat krkonošské sejkory | recept
Krkonošské sejkory | recept. Připravit krkonošské sejkory není obtížné, a ani předpis uvedený v článku není třeba striktně dodržovat – v každé domácno…
Jak udělat bramborový nákyp | recept
Jak udělat bramborový nákyp | recept. Recept na bramborový nákyp se sýrem s plísní na povrchu a majoránkou. Jednoduché a levné jídlo z brambor, nenáro…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.