Jak připravit křupavé bramboráky | recept
29. Listopad 2012
Receptů na bramboráky je bezpočet, co chuť, to jeden bramborák. Šéfkuchař restaurace Na Pekárně Václav Frič nás seznámil se svým receptem na křupavé, dozlatova smažené bramboráky. VYzkoušejte tyto bramborové placky i vy doma. Podívejte se, jak připravit těsto na bramboráky a naučte se pár fint v kuchyni, které se mohou hodit při přípravě bramboráků i jiných pokrmů. Dobrou chuť!
Tipy
Recepty na bramboráky a bramborové plackyna Staročeské recepty.cz
Další zajímavé články
Jak udělat krkonošské sejkory | recept
Krkonošské sejkory | recept. Připravit krkonošské sejkory není obtížné, a ani předpis uvedený v článku není třeba striktně dodržovat – v každé domácno…
Jak udělat zelné bramborové placky | recept
Jak udělat zelné bramborové placky | recept. Zelné bramborové placky. Je to obdoba klasického bramboráku, obohacené o jednu ingredienci a s tím souvis…
Jak udělat bramborovou pomazánku | recept
Jak udělat bramborovou pomazánku | recept. Bramborová pomazánka? Možná si říkáte, že vás bramborová pomazánka ničím nenadchne, ale opak je pravdou. Do…
Jak udělat bramborový nákyp | recept
Jak udělat bramborový nákyp | recept. Recept na bramborový nákyp se sýrem s plísní na povrchu a majoránkou. Jednoduché a levné jídlo z brambor, nenáro…
Jak udělat staročeský bramborový salát | recept
Recept na staročeský bramborový salát – tradiční bramborový salát našich babiček. Podle původní receptury české učitelky, propagátorky zdravé výživy a…
Diskuze k videu