Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit tradiční romské jídlo - pišot | recept

25. Červenec 2011

Kuchařka Anna Demeterová seznamuje zájemce o tradiční romské recepty s přípravou pišotu. Pišot bylo především vánoční jídlo, protože o Vánocích se nemohlo jíst maso. Jedná se o obdobu pirohů. Ve video receptu si ukážeme tři druhy pišotu. Budete potřebovat předvařené sušené švestky, vařené brambory, tvaroh, špetku soli, vejce, hrubou mouku. Dobrou chuť.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak připravit dýňové noky | recept
Dýňové noky | recept. Dýně Hokkaido je v kuchyni všestranně upotřebitelná. Na rozdíl od větších druhů má Hokkaido i přijatelnou velikost, takže se spo…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.