Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit Velikonoční řezy | recept

09. Březen 2018

Co chutného připravit koledníkům na Velikonoce? Také se Vám tato otázka stále honí hlavou? Co takhle velikonoční řezy zdobené čokoládovou dekorací ve tvaru vajíčka? Chcete-li své hosty oslnit, pak velikonoční řezy jsou bezpochyby skvělou volbou, vypadají efektně na talíři a jejich lahodná chuť si všechny získá. Podrobný postup, jak připravit velikonoční řezy, Vám přináší Markéta Krajčovičová z kanálu Kuchyně Lidlu.

Co je potřeba

  • 500 g mascarpone
  • 100 g čokolády na vaření
  • 8 vajec "M"
  • 160 g cukru krupice
  • 20 g vanilinového cukru
  • 100 ml čerstvého mléka (3,5 % tuku)
  • 130 g hladké mouky
  • 80 g bramborového škrobu
  • 2 lžíce holandského kakaa na pečení
  • 200 ml kysané smetany 16%
  • 70 g cukru moučka  
  • 50 g exkluzivní hořké čokolády s pomerančem
  • 6 lžiček výběrového meruňkového džemu
Autor: redakce
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články