Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit zapečeného pangasia | recept

27. Květen 2013

Zapečený pangasius s bramborem a rozmarýnem recept. Pokud máte chuť na rybu a oceňujete nepřítomnost kostí, nízkou cenu a nepřítomnost rybího zápachu, pak pangasius je ideální pro váš jídelní stůl. Na přípravu zapečeného pangasia budeme potřebovat kilo ryby, na přílohu kilo brambor. Při přípravě zapečeného pangasia postupujeme podle videoreceptu. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak zapéct lilky s tuňákem | recept
Jak zapéct lilky s tuňákem | recept. Ještě nedávno byl u nás lilek (baklažán) málo používanou plodovou zeleninou. Poslední dobou získává na oblibě a j…
Jak zpracovat úrodu dýně Hokkaidó
Dýně Hokkaidó patří mezi velmi oblíbené odrůdy dýně, neboť má jednak všestranné využití v kuchyni, ale také měkkou slupku, která se nemusí loupat…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.