Přejít k hlavnímu obsahu

Jak správně očistit a skladovat pórek

13. Březen 2012

Pórek je velmi výživnou zeleninou, a proto by rozhodně v našem jídelníčku neměl chybět. Použít se dá do polévek, salátů, omáček nebo si ho můžete vychutnat jen tak na chlebu. Díky tomuto videu se naučíte, jak pórek správně očistit a skladovat tak, aby byl vždy po ruce.

Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Obrázek není k dispozici
O vejcích v mikrovlnce se často vyprávějí opravdu děsuplné příběhy, které obvykle končí dokonale zlikvidovanou mikrovlnkou a nově vymalovanou kuchyní.…
Jak zdravě solit
Sůl kamenná nebo mořská? S jódem nebo bez? Kolik a jak? Sůl, neboli chlorid sodný (NaCl), je pevnou součástí naší stravy a vyvstává u ní spousta otáze…
Jak poznat celozrnné pečivo
Od pradávna se jedly různé kaše, placky a chleby z celých zrn, tedy celozrnné. Až moderní doba přinesla mouku bílou, zbavenou obalových částí zrna, kt…
Jak o Vánocích nepřibrat
Vánoční svátky mají své neopakovatelné kouzlo a každá generace je prožívá jinak. Dříve se na Vánoce držel půst a poté se podávaly prosté pokrmy s mini…