Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat bůčkovou roládu | recept

27. Září 2013

Bůčková roláda - recept z Moravskoslezska. Jak na to? Bůček podélně rozřízneme od  kraje do středu a znova od středu do kraje. Plátek krajem paličky poklepeme po celé délce, posolíme a vetřeme rozmačkaný česnek. Brambory umeleme na masovém mlýnku společně s játry. Přidáme smetanu, kadeřávek a sušené hřiby buď pomleté, nebo celé, jak máte rádi. Přidáme špetku muškátového oříšku, pepř a lehce osolíme. Bůčkovou roládu zatočíme, svážeme, posolíme a pokmínujeme. Více zhlédněte v receptu na bůčkovou roládu ve videu.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak poznat kvalitní burčák | tipy
Jak poznat kvalitní burčák | tipy. S vinobraním se na pultech obchodů, nebo při různých poutích a slavnostech, objevuje burčák. Jde o částečně zkvašen…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.