Jak udělat bylinkovou celozrnnou omeletu s parmazánem a jarní cibulkou | recept
04. Květen 2017
Bylinková celozrnná omeleta s parmazánem a jarní cibulkou | recept. Omelety jsou oblíbenou rychlou večeří nebo lehkým obědem. Stačí vám na ně pouze pár ingrediencí a jedna pánev. Během chvíle máte teplý pokrm na stole. Nechte se inspirovat následujícím receptem na bylinkovou omeletu. Obsahuje celozrnnou mouku, díky níž bude omeleta nutričně bohatší. Je ochucená parmazánem a eidamem, svěží zelenou barvu omeletě dodává jarní cibulka a bylinky.
Co je potřeba
Co budeme potřebovat:
- 2 vejce
- 250 ml mléka
- 80 g celozrnné mouky
- 50 g hladké mouky
- 50 g sýra (můžete zkombinovat parmazán s tučnějším eidamem)
- 2 jarní cibulky
- bazalku, libeček, petržel, medvědí česnek
- sůl a pepř, uzená paprika
- cca 1 lžíci rostlinného oleje
- zeleninu k podávání
Související články
Další zajímavé články
Jak udělat bylinkovou polentu s parmezánem | recept
Bylinková polenta s parmezánem | recept. Polenta se v české kuchyni ještě příliš nezabydlela. Přitom jde o velice rychlou a chutnou surovinu, která po…
Jak uvařit pórkovou polévku s pestem | recept
Pórková polévka s pestem | recept. Pórek je většinou pouze doplňková surovina, často nahrazující cibuli. V této polévce však hraje hlavní roli. Jeho s…
Jak uvařit špenátovou polévku s červenou čočkou a omeletovými hnízdy | recept
Špenátová polévka s červenou čočkou a omeletovými hnízdy | recept. Špenát se svou zelenou barvou bezpochyby patří k jarnímu jídelníčku. Ačkoli jej v t…
Jak na jáhlové rizoto s pestem a cuketou | recept
Jáhlové rizoto s pestem a cuketou | recept. Jáhly jsou velice zdravou potravinou, i když poněkud opomíjenou. Jedná se o loupané proso. Jáhly obsahují…
Jak připravit remuládu s jarní cibulkou | recept
Remuláda s jarní cibulkou | recept. Pokud patříte mezi milovníky jarní cibulky, určitě nepohrdnete následujícím receptem. Jarní cibulka zde tvoří hlav…
Diskuze k článku