bezmasé jídlo
Nejnovější články v kategorii
Zapečené brambory se sýrem | recept. Zapečené brambory podle následujícího návodu mohou posloužit jako hlavní jídlo a to nejen vegetariánům. Ti, kteří…
Polévka z řapíkatého celeru | recept. Polévka nemusí být pouze prvním chodem před hlavním jídlem, může být také chutnou a lehkou večeří, zvláště v zim…
Bramborová kaše s kukuřicí a hrubozrnnou hořčicí | recept. Zbyla vám kaše a vám je líto ji vyhodit? Existuje spousta způsobů, jak ji využít. Vyzkoušej…
Pečená zimní zelenina s hořčičnou zálivkou | recept. Pečená kořenová zelenina je pro mě lahůdkou sama o sobě. Pokud ji správně nakombinujete a ochutít…
Chutné a snadné karbanátky z červené řepy | recept. Červená řepa je v módě několik posledních let, nutno podotknout, že jde o velice zdravou módu, pro…
Teplý salát ze skleněných nudlí se zeleninou a žampiony | recept. Skleněné nudle patří neodmyslitelně do asijské kuchyně, ale lze je využít i pro jiné…
Zeleninové placky | recept. Máte rádi bramborák, ale bývá vám po něm těžko? Vyzkoušejte následující recept na zeleninové placky. Základ je podobný jak…
Pikantní smažený patizon | recept. Patizon patří mezi tykve, stejně tak jako dýně či cuketa. Smažený patizon představuje jednu z nejoblíbenějších úpra…
Pomazánka z pečeného lilku | recept. Lilek neboli baklažán pochází z Balkánu a je příbuzný brambor a rajčat. Lilek lze poměrně snadno pěstovat i v naš…
Houbový bramborák | recept. Bramboráky jsou velmi oblíbené a levné jídlo. Pokud Vás již omrzela tradiční varianta bramboráku bez masa nebo třeba s uze…