Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat domácí kysané zelí | recept

11. Říjen 2012

Domácí kysané zelí recept. Připravit domácí kysané zelí je jednodušší, než si myslíte. Sterilizujte bílé i červené zelí. Jak si tedy v domácích podmínkách udělat domácí kysané zelí? Recept je více než snadný. Zelí nakrájíme nebo ostrouháme, dáme do větší mísy, osolíme a přidáme kmín. Zelí ponecháme odležet a pustit šťávu. Zelí dáme do sklenic, které byly 10 minut vyvařené v hrnci s vodou. Recept na domácí kysané zelí ve videoreceptu. A jeden tip pro přípravu domácího kysaného zelí: čím dříve jej dáte do chladničky, tím bude kyselejší. A vyzkoušejte domácí kysané zelí s majoránkou, bazalkou nebo pálivými papričkami.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak uvařit dýňové zelí | recept
Dýňové zelí | recept. Dušené zelí jako příloha neodmyslitelně patří k české kuchyni. Co když ale někdo nemůže, vzhledem k jeho nadýmavým účinkům, zelí…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.