Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat domácí kysané zelí | recept

11. Říjen 2012

Domácí kysané zelí recept. Připravit domácí kysané zelí je jednodušší, než si myslíte. Sterilizujte bílé i červené zelí. Jak si tedy v domácích podmínkách udělat domácí kysané zelí? Recept je více než snadný. Zelí nakrájíme nebo ostrouháme, dáme do větší mísy, osolíme a přidáme kmín. Zelí ponecháme odležet a pustit šťávu. Zelí dáme do sklenic, které byly 10 minut vyvařené v hrnci s vodou. Recept na domácí kysané zelí ve videoreceptu. A jeden tip pro přípravu domácího kysaného zelí: čím dříve jej dáte do chladničky, tím bude kyselejší. A vyzkoušejte domácí kysané zelí s majoránkou, bazalkou nebo pálivými papričkami.

Autor: chorche
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Jak zavařit jablka na štrúdl | recept. Jablka patří mezi naše nejzdravější a nejčastěji pěstované druhy ovoce. Obzvláště v zimě je vhodné do…
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporučuji h…
Dýňové křížaly | recept. Dýňové křížaly mohou být chutnou a zdravou alternativou sladkých či slaných pochutin. Jejich příprava vyžaduje pouze dýn…