Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat kuřecí maso na pórku a houbách | recept

13. Leden 2015

Kuřecí maso na pórku, s houbami a paprikou, podávané s rýží. Obohacené o bazalku, lžíci medu a mletou červenou papriku. Máte chuť? Pojďme se pustit do přípravy pokrmu. Kuřecí maso nakrájíme na kostky, očistíme a nakrájíme i pórek, papriku (třeba žlutou papriku) a houby (nejlépe žampiony, máte-li jiné, použijte je). Celý recept na kuřecí maso na pórku ve vidoreceptu.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak zpracovat úrodu dýně Hokkaidó
Dýně Hokkaidó patří mezi velmi oblíbené odrůdy dýně, neboť má jednak všestranné využití v kuchyni, ale také měkkou slupku, která se nemusí loupat…
Jak připravit pikantní džuveč
Jak připravit pikantní džuveč | recept na srbské rizoto. Džuveč je jídlo ze směsi rýže, zeleniny a také masa. Podle doložených historických pramenů má…
Jak vyrobit domácí ostružinový likér
Jak vyrobit domácí ostružinový likér | recept z ostružin. Na likér z následujícího receptu budete potřebovat ostružiny. Ještě teď je jich v lesích pln…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.