Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat velikonoční špenátovou roládu | netradiční recept

14. Březen 2015

Tato velikonoční špenátová roláda podle receptu Evy Demské z Bratislavy je vskutku netradiční a originál. Špenát netvoří náplň rolády, jak by mohl kdokoli z nás očekávat, nýbrž samotnému těstu propůjčí pěknou zelenou barvu. Výborná špenátová roláda je plněná směsí z másla, sýru, vejce, jarní cibulky a tří druhů paprik pro veselý vzhled náplně. Roláda se peče při 180 °C asi 40 až 45 minut. Recept z přiloženého videa vyzkoušejte, nebudete litovat.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.