Jak udělat velikonoční špenátovou roládu | netradiční recept
14. Březen 2015
Tato velikonoční špenátová roláda podle receptu Evy Demské z Bratislavy je vskutku netradiční a originál. Špenát netvoří náplň rolády, jak by mohl kdokoli z nás očekávat, nýbrž samotnému těstu propůjčí pěknou zelenou barvu. Výborná špenátová roláda je plněná směsí z másla, sýru, vejce, jarní cibulky a tří druhů paprik pro veselý vzhled náplně. Roláda se peče při 180 °C asi 40 až 45 minut. Recept z přiloženého videa vyzkoušejte, nebudete litovat.
Další zajímavé články
Jak upéct banánového velikonočního beránka
Jak upéct banánového velikonočního beránka | recept na velikonočního beránka. Velikonoce se blíží a tak je na čase vybrat recept a případně na zkoušku…
Jak připravit špenát na kukuřičné placce | recept
Špenát na kukuřičné placce | recept. Následující recept na špenát s kukuřičnou plackou je netradiční, z vegetariánské kuchyně. Jídlo je vhodné i jako…
Jak upéct velikonoční hlavičku | recept
Velikonoční hlavička | recept. Na Bílou sobotu se obvykle připravuje tradiční velikonoční obřadní pokrm,který má různé krajové názvy. Někde se mu říká…
Jak upéct tvarohového beránka s citronovou polevou | recept
Beránek je synonymem jara, probouzející se přírody, svěžesti a nového života. A velikonoční beránek je spolu s malovanými vajíčky a jarními větvičkami…
Jak udělat špenátovou pomazánku | recept
Jak udělat špenátovou pomazánku | recept. Není nad čerstvý špenát. Jeho zelené lístky jsou plné živin a také železa. O špenátu se traduje, že je i dob…
Diskuze k videu