Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat vepřové maso v bramboráku | recept

01. Červenec 2012

Recept na vepřové maso v bramboráku. Kombinace vepřové kýty nebo kotlety a bramborové placky – to je dobrý nápad na sobotní oběd. Začneme tím, že očistíme brambory, jemně je nastrouháme, přidáme vejce, prolisované stroužky česneku, mouku, sůl, pepř, majoránku a drcený kmín a ze směsi utřeme hladké těsto. Mírně osolené a naklepané plátky masa obalíme v hladké mouce, poté v bramborákovém těstě a smažíme dozlatova.

Co je potřeba

Pro 4 lidi
500 g vepřové kýty nebo kotlety
800 g brambor
150 g hladké mouky
3 stroužky česneku
2 vejce
rostlinný tuk
majoránka
drcený kmín
mletý bílý pepř, sůl

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat vepřové rizoto | recept
Jak udělat vepřové rizoto | recept. Vepřové rizoto - to je tradiční jídlo, o které není snad v každé restauraci nouze. Pokud si s receptem na přípravu…
Jak ugrilovat kotlety s rozmarýnem
Léto je v plném proudu a tak mnoho z nás dává přednost rychlým, jednoduchým jídlům na grilu. Grilovat se dá nejen na zahradě, ale třeba i na balkoně v…
Jak připravit skládané řízky | recept
Skládané řízky | recept. Řízky – jednoduché jídlo, které zvládne připravit úplně každý. I tak zdánlivě obyčejný pokrm můžete ozvláštnit různými úprava…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.