Jak udělat vepřové maso v bramboráku | recept
01. Červenec 2012
Recept na vepřové maso v bramboráku. Kombinace vepřové kýty nebo kotlety a bramborové placky – to je dobrý nápad na sobotní oběd. Začneme tím, že očistíme brambory, jemně je nastrouháme, přidáme vejce, prolisované stroužky česneku, mouku, sůl, pepř, majoránku a drcený kmín a ze směsi utřeme hladké těsto. Mírně osolené a naklepané plátky masa obalíme v hladké mouce, poté v bramborákovém těstě a smažíme dozlatova.
Co je potřeba
Pro 4 lidi
500 g vepřové kýty nebo kotlety
800 g brambor
150 g hladké mouky
3 stroužky česneku
2 vejce
rostlinný tuk
majoránka
drcený kmín
mletý bílý pepř, sůl
Další zajímavé články
Jak udělat vepřové rizoto | recept
Jak udělat vepřové rizoto | recept. Vepřové rizoto - to je tradiční jídlo, o které není snad v každé restauraci nouze. Pokud si s receptem na přípravu…
Jak ugrilovat kotlety s rozmarýnem
Léto je v plném proudu a tak mnoho z nás dává přednost rychlým, jednoduchým jídlům na grilu. Grilovat se dá nejen na zahradě, ale třeba i na balkoně v…
Jak připravit skládané řízky | recept
Skládané řízky | recept. Řízky – jednoduché jídlo, které zvládne připravit úplně každý. I tak zdánlivě obyčejný pokrm můžete ozvláštnit různými úprava…
Jak připravit hořčicový vepřový bůček | recept
Hořčicový vepřový bůček | recept. Vepřové maso a vepřový bůček obzvlášť, nepatří mezi masa, která bychom měli konzumovat často. Obsahuje příliš velké…
Jak uvařit pikantní pánev s mletým masem a pečenými bramborami s bylinkovou solí
Mleté maso jsem jako dítě nesnášela, ale postupně jsem svůj postoj přehodnotila a dnes ho ráda v kuchyni využívám a ráda s ním experimentuji. Tento re…
Diskuze k videu