Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat vepřovou panenku zdobenou bylinkovou krustou | recept

15. Listopad 2014

Nejlepší recept na vepřovou panenku je mnohdy ten, který je nejjednodušší. Na šťavnaté vepřové panence s bylinkami, jako je petržel, pažitka, bazalka, tymián, šalvěj a česnek, si pochutná i každý, kdo má vysoké nároky na poctivou kuchyni. Takto upečenou vepřovou panenku zdobenou bylinkovou krustou lze podávat i jako sváteční jídlo. Panenku servírujte nejlépe s gratinovanými brambory, výborně chutná i s dobrou bramborovou kaší a zeleninou.

Tipy

Přečtěte si, jak šéfkuchař Zdeněk Pohlreich doporučuje udělat gratinované brambory v receptáři nápadů pro šikovné ruce HOBBYs.CZ

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat holandský řízek | recept
Holandský řízek | rcept. Holandský řízek je nepochybně stálicí v nabídkách všech českých zařízeních veřejného stravování. Holandský řízek málokdo odmí…
Jak uvařit kulajdu | recept
Jak uvařit kulajdu | recept. Polévka původem z jižních Čech vyniká svou charakteristickou chutí, kterou si můžeme dopřát po celý rok. Kulajda však nej…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.