Jak uvařit fazole v tlakovém hrnci | recept
24. Březen 2012
Fazole a luštěniny vůbec jsou významný zdrojem vitamínů, a proto by v našem jídelníčku měly mít své čestné místo. Mezi netradiční ale zároveň snadnou přípravu fazolí patří jejich úprava v tlakovém hrnci (neboli papiňáku). Podívejte se, jak na to.
Další zajímavé články
Jak na luštěninové pomazánky | recept
Luštěninové pomazánky | recept. Luštěniny jsou bohužel velmi opomíjené v našich běžných jídelníčcích. Jsou poměrně kvalitním zdrojem rostlinných bílko…
Jak uvařit fazolový prejt s pohankou | recept
Fazolový prejt s pohankou | recept. Dnešní návod je na jídlo ze zdravých surovin, pohanky a fazolí. Chutí někomu připomíná prejt, jinému staročeského…
Jak uvařit chilli con carne | recept
Chilli con carne | recept. Receptů na chilli con carne je nesčetné množství, některé jsou více jiné méně kombinované, společným jmenovatelem pak jsou…
Jak na zelenou čočku (kaviár chudých) | recepty
Zelená čočka je úžasná, protože se nemusí namáčet, drží tvar a skvěle chutná. Čočka zvaná Puy pochází z Francie, je drobnější než klasická hnědá čočka…
Jak udělat fazolový guláš s bramborem | recept
Náš recept: Fazolový guláš s bramborem. Fazolový guláš s bramborem je levné a syté jídlo. Proto bývá s oblibou připravován pro větší množství „vyhládl…
Diskuze k videu