Jak filetovat lososa
Lososa můžete servírovat vařeného, pečeného, uzeného, ale jeho maso je v oblibě i tepelně neupravené, například do různých salátů. Maso lososa typicky oranžovočerveného zabarvení je velmi ceněné a zdravé, nesprávným filetováním lososa můžete zbytečně přijít o nějaké kousky. Podívejte se, jak při filetování lososa postupovat, aby výsledkem byly dvě krásná filátka.
Další zajímavé články
Jak vybrat ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody | stručný přehled. V tomto článku naleznete stručný popis několika druhů mořských ryb a mořských plodů prodávaných na našem trhu.…
Jak upéct makrelu s lečem po maďarsku | recept
Makrela s lečem po maďarsku | recept. Makrela je dravá ryba s tučným masem, běžně dostupná v obchodech. Její velkou výhodou je to, že má pom…
Jak připravit tuňáka (lososa) s cibulí a žampiony | recept
Steak z tuňáka (lososa) s cibulí a žampiony | recept. Steaky z ryb se hodí na přípravu minutkových jídel. Losos i tuňák mají natolik delikátní ma…
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Jak uvařit bramborové knedlíky se sýrem | recept
Bramborové knedlíky se sýrem | recept. Nabízím trochu jiný recept na bramborové knedlíky. Těsto je vláčnější a jemnější než klasické, přidává se do ně…
Diskuze k videu