Jak filetovat lososa
Lososa můžete servírovat vařeného, pečeného, uzeného, ale jeho maso je v oblibě i tepelně neupravené, například do různých salátů. Maso lososa typicky oranžovočerveného zabarvení je velmi ceněné a zdravé, nesprávným filetováním lososa můžete zbytečně přijít o nějaké kousky. Podívejte se, jak při filetování lososa postupovat, aby výsledkem byly dvě krásná filátka.
Další zajímavé články
Jak vybrat ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody | stručný přehled. V tomto článku naleznete stručný popis několika druhů mořských ryb a mořských plodů prodávaných na našem trhu.…
Jak zdravě solit
Sůl kamenná nebo mořská? S jódem nebo bez? Kolik a jak? Sůl, neboli chlorid sodný (NaCl), je pevnou součástí naší stravy a vyvstává u ní spousta otáze…
Jak uvařit bramborové knedlíky se sýrem | recept
Bramborové knedlíky se sýrem | recept. Nabízím trochu jiný recept na bramborové knedlíky. Těsto je vláčnější a jemnější než klasické, přidává se do ně…
Jak bezpečně smažit a péct
Vybrat si v nabídce olejů ten vhodný pro smažení a pečení není úplně jednoduché. Důležitým faktorem je stabilita oleje při vysokých teplotách a jeho k…
Jak upéct makrelu s lečem po maďarsku | recept
Makrela s lečem po maďarsku | recept. Makrela je dravá ryba s tučným masem, běžně dostupná v obchodech. Její velkou výhodou je to, že má pom…
Diskuze k videu