Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na grilované kalamáry nadívané špenátem | recept

05. Srpen 2011

Vyzkoušíme recept na grilované kalamáry nadívané listovým špenátem. Možná oceníte, že tento recept na kalamáry je hotový během deseti až patnácti minut podle zručnosti kuchaře. Nadívané kalamáry budeme grilovat na panenském olivovém oleji. Jak na to? Nejprve si očistíme kalamáry.

Co je potřeba

Suroviny pro 4 osoby:
600gr čerstvých kalmarů
20gr listového špenátu (mražený)
2 stroužky česneku
150ml panenského olivového oleje
sůl, pepř mletý

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.