Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na grilované kalamáry nadívané špenátem | recept

05. Srpen 2011

Vyzkoušíme recept na grilované kalamáry nadívané listovým špenátem. Možná oceníte, že tento recept na kalamáry je hotový během deseti až patnácti minut podle zručnosti kuchaře. Nadívané kalamáry budeme grilovat na panenském olivovém oleji. Jak na to? Nejprve si očistíme kalamáry.

Co je potřeba

Suroviny pro 4 osoby:
600gr čerstvých kalmarů
20gr listového špenátu (mražený)
2 stroužky česneku
150ml panenského olivového oleje
sůl, pepř mletý

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak připravit španělskou paellu
Paella je španělský pokrm připravovaný z rýže, šafránu, zeleniny a dalších ingrediencí – blízko moře se používají nejčastěji mořské plody, ve vni…
Jak na zdravější pečenáče | recept
Jak na zdravější pečenáče | recept. Jistě znáte pečenáče, oblíbené kousky ryb osmažené v trojobalu a naložené na sladkokyselo. Ty kupované bohuže…
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.