Jak na grilované kalamáry nadívané špenátem | recept
05. Srpen 2011
Vyzkoušíme recept na grilované kalamáry nadívané listovým špenátem. Možná oceníte, že tento recept na kalamáry je hotový během deseti až patnácti minut podle zručnosti kuchaře. Nadívané kalamáry budeme grilovat na panenském olivovém oleji. Jak na to? Nejprve si očistíme kalamáry.
Co je potřeba
Suroviny pro 4 osoby:
600gr čerstvých kalmarů
20gr listového špenátu (mražený)
2 stroužky česneku
150ml panenského olivového oleje
sůl, pepř mletý
Další zajímavé články
Jak připravit lososa s citrónem a koprem podle Pohlreicha | recept
Jak připravit lososa s citrónem a koprem podle Pohlreicha | recept. Co recept na lososa, to mnohdy perla. Podle receptu na lososa od Pohlreicha (Šéf n…
Jak upéct prolévaný koláč se šlehačkou | recept
Prolévaný koláč se šlehačkou | recept. Tento dezert původně pochází ze Španělska, ale neznamená to, že na jeho přípravu potřebujete cizokrajné surovin…
Jak upéct roládu z vepřového masa s jarními bylinkami | recept
Vepřová roláda s jarními bylinkami | recept. Masové rolády se dají připravit v nesčetných variacích, ať se to týká druhu použitého masa nebo ostatních…
Jak připravit rybu ke kuchyňské úpravě | návod
Jak připravit rybu ke kuchyňské úpravě | návod. Většina z nás dává přednost při nákupu rybám již vykuchaným a případně naporcovaným. Jak si ale p…
Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept
Jak uvařit tradiční vánoční rybí polévku | recept. Jak uvařit tradiční štědrovečerní polévku by měla vědět každá hospodyňka. Není to tak složité, a i…
Diskuze k videu