Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit křupavé čočkové zobání | recept

04. Leden 2022

Jak připravit křupavé čočkové zobání | recept. Výborný nápad z kanálu my Greenovi. Zkuste si podle něj připravit nezvyklou a přkvapivě chutnou pochoutku k televizi. Je to mnohem lepší než oblíbené bramborové chipsy. Nezáleží na tom, jaký druh čočky k naklíčení zvolíte, já preferuji velkozrnnou zelenou.

Co je potřeba

  • 2 hrnky naklíčené čočky
  • 2 PL (olivového) oleje
  • 2 PL tamari
  • 2 ČL hořčice (jemné)
  • 1-3 stroužky česneku (záleží na velikosti a na tom, jak moc pikantní zobání chcete mít)
  • volitelné: sůl, oblíbené koření – kurkuma, kari, červená paprika, chilli, pepř, apod.
Autor: Mirka K.
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak vařit z čočky | recepty
Jak vařit z čočky | recepty. Čočka se nezdá: v sáčku za pár korun se tváří jakoby nic, ale když přijde do kuchyně, vytvoříme z ní skoro zázraky.…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.