Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit sádlo a škvarky v pomalém hrnci | recept

13. Březen 2012

Pomalý hrnec je skvělý pomocník do každé kuchyně. Jednoduše do něj naskládáte všechny ingredience, které pro přípravu jídla potřebujete a o nic jiného se nemusíte starat. Můžete dokonce vyrazit na procházku a až se vrátíte, jídlo je hotové. Video ukazuje recept na skvělé škvarky a sádlo.

Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat placky z dýně | recept
Placky z dýně | recept. Využijte nabídky podzimních trhů a zkuste si doma uvařit nějaký pokrm z dýně. Dýně obsahují vitamin C a některé vitaminy skupi…
Jak zpracovat houbu Špičku obecnou
Letos je mimořádně příznivé počasí a tak v hojné míře roste mnoho druhů hub. Nemusíte ani chodit do lesa, houbička, kterou vám chci představit a nabíd…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.