Jak připravit sádlo a škvarky v pomalém hrnci | recept
13. Březen 2012
Pomalý hrnec je skvělý pomocník do každé kuchyně. Jednoduše do něj naskládáte všechny ingredience, které pro přípravu jídla potřebujete a o nic jiného se nemusíte starat. Můžete dokonce vyrazit na procházku a až se vrátíte, jídlo je hotové. Video ukazuje recept na skvělé škvarky a sádlo.
Další zajímavé články
Jak připravit maďarské pivní škvarky | recept
Maďarské pivní škvarky | recept. Tento recept na pivní škvarky pochází údajně z maďarské kuchyně. Kdysi dávno jsem ho od někoho dostala na vyzkoušení.…
Jak připravit houbovou svačinku v troubě | recept
Houbová svačinka v troubě | recept. Toto nenáročné jídlo z hub si připravíte velice rychle po úspěšném návratu z houbolovu. Potřebujete k tomu jen něk…
Jak udělat placky z dýně | recept
Placky z dýně | recept. Využijte nabídky podzimních trhů a zkuste si doma uvařit nějaký pokrm z dýně. Dýně obsahují vitamin C a některé vitaminy skupi…
Jak připravit houby jako škvarky v sádle | recept
Houby jako škvarky v sádle | recept. Houbaření je náš národní sport, snad žádný jiný národ tak masově nehoubaří, jako právě Češi. V období růstu hub n…
Jak uvařit uhlířinu (havířinu) | recept
Havířina | recept. Havířina nebo také uhlířina je staročeský pokrm, který si prý připravovali uhlíři pálící v brdských lesích dřevěné uhlí. Je to pokr…
Diskuze k videu