Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit staročeské lívance | recept

Jak připravit staročeské lívance | recept

Vítejte na mém receptu na staročeské lívance. Jedná se o velmi jednoduchý recept na lívance, který ovládala už naše prapraprababička. Hotové staročeské lívance můžete zdobit absolutně čímkoli, záleží na vaší chuti. Pojdme na recept!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Zdina (neověřeno) | St, 05/07/2014 - 15:00

nase prababicky a babicky delaly livance z zitneho kvasku misto drozdi. Jen je potreba si livance naplanovat den predem, aby mel kvasek cas vzejit. Livance jsou chutnesi oproti drozdovim. Pokud misto bile mouky pouzijeme celozrnnou spaldovou s zitnou, tak i zdravejsi.

Další zajímavé články

Jak upéct staročeský trdelník | recept
Jak upéct staročeský trdelník | recept
Jak upéct staročeský trdelník | recept. Trdelník zná určitě každý. Váleček z kynutého těsta pečený na kovové trubce a sypaný cukrem a skořicí se často…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.